2010-11-18 22:09:13• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap pénteki számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Vita a parkolóbérlésről

Záporoztak a kérdések a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által tegnap a parkolóhelyek bérlésével kapcsolatban meghirdetett közvitán. Az önkormányzat ugyanis bérelhető parkolóhelyeket akar kialakítani a lakónegyedekben, hogy annak, aki fizet, biztosítva legyen a lehetőség arra, hogy a lakása közelében állhasson.

 

Színvonalas bál a Kölcseyben

Színvonalas, vidám hangulatú rendezvények keretében mutatkoztak be tegnapelőtt a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákságának és tanárainak az új tanulók - a kilencedikes gólyák.

A főgimnázium gólyabáljának szervezői, a KÖFEDISZ-es tanulók évről évre valami újjal szeretnék a nagyközönség tetszését elnyerni. Ez idén is sikerült, hiszen ezúttal tematikus rendezvénnyel készültek, ízig-vérig bálhangulatot teremtve a Szakszervezetek Művelődési Házában.

 

Sárközújlak: pályázat stratégiára

Összesen 600 000 lejt nyert el Sárközújlak a város tíz évre szóló fejlesztési stratégiájának az elkészítésére - számolt be róla Sebesi János polgármester.

 

Szatmári zsidók emlékezete

„Sírhely nélküli szatmári zsidók emlékezete" címmel egész napos rendezvénysorozatot szerveztek tegnap Szatmárnémetiben, amelyen az izrali nagykövet is részt vett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: